Metala zadnji šok tornja za 1/5 Losi 5ive T rc auto-dijelove
Novo

Metala zadnji šok tornja za 1/5 Losi 5ive T rc auto-dijelove

KM 29.00
KM 31.48

U trgovini.

- Ćemo pitanje razmjenu, ako tvoja stvar je dobila neispravni ili netačno stavka je poslao. - Ćemo pitanje razmjenu, ako tvoja stvar je dobila neispravni ili netačno stavka je poslao. - Inače da većina zemlje(SAD,Kanadi,Evropi,UK) će uzeti 10-20days.Neki predmet mogu smanjiti glavna brodska ako koristiš kombinaciji-dostava - poštar je odgovoran za isporuku datume i vremena. - Prije nego što si se vrati, Molim te, slikaj i pošaljite nam je prvi put, Hvala. Kontakt - Ako imate bilo kakvih pitanja na naše proizvode, javite nam se što PRIJE. - Kombinaciji-isporuka je uvijek dobrodošao ako kupite više stvari od nas. Naše cijene ne uključuju tako naknada. Za nas podeli sve RC vozila i dijelove Rovan i Kralj Motor, koji su potpuno odgovarajući sa HPI Baja. Ako nemamo pravu dio dionica ćemo napraviti povrat novca. I mi imamo neke dijelove za RC brodove i marinac motore. Naše mušterije predstavnik je ovdje da osiguram da si zadovoljan sa naše usluge.Metala zadnji šok tornja za 1/5 Losi 5ive T rc auto-dijelove
Shi pping detalja
- Sadržaj ce biti isporucene u roku od 2 posao dan nakon primanja oslobođen isplatu.
- Kupac je odgovoran za vraćanje teretni. - Hitnom isporuka je dostupan bazirajući se na dodatno koštati.Neki predmet mogu smanjiti glavna brodska ako koristiš kombinaciji-dostava - poštar je odgovoran za isporuku datume i vremena. - Inače da većina zemlje(SAD,Kanadi,Evropi,UK) će uzeti 10-20days. - Međunarodna kupac je odgovoran za brokerskih naknade, uvoz dužnosti, GST, PST, QST, ili bilo koji drugi tarifa, levy ili naknade. Ako ti treba usluga, kontaktirajte nas, Mi ćemo ponuditi više dostava načina da biraš,Hvala ti - mi Smo jedini brod paket za kupca paypal adresa, Molim potvrdi tvoju adresu prije nego što ste naredili.
- Ne, povratak će biti prihvaćene nakon 14 dana predmeta primio.
- Ako misliš da se još nismo susreli s tvojim očekivanjima, kontaktirajte nas i pusti nas riješiti problem prije odlaska nas negativan ili neutralan povratne informacije. - Međunarodna kupac je odgovoran za brokerskih naknade, uvoz dužnosti, GST, PST, QST, ili bilo koji drugi tarifa, levy ili naknade. Mi odgovoriti svaku poruku u roku od 24 sata osim vikend i praznike.
- Roba mora da neiskorišteni u svoj prvobitni kutiju i pakovanje kad se vraća prema Alibaba politiku. Naše mušterije predstavnik je ovdje da osiguram da si zadovoljan sa naše usluge. - Prije nego što si se vrati, Molim te, slikaj i pošaljite nam je prvi put, Hvala.
Politika Vracanje
- Ako predmet je oštećen tokom transporta, kontaktirajte nas što je prije moguće.
- Ako misliš da se još nismo susreli s tvojim očekivanjima, kontaktirajte nas i pusti nas riješiti problem prije odlaska nas negativan ili neutralan povratne informacije.
- Kupac je odgovoran za vraćanje teretni.
Dostava detalja
- Sadržaj ce biti isporucene u roku od 2 posao dan nakon primanja oslobođen isplatu. - Kombinaciji-isporuka je uvijek dobrodošao ako kupite više stvari od nas. Naše cijene ne uključuju tako naknada. Kontakt - Ako imate bilo kakvih pitanja na naše proizvode, javite nam se što PRIJE. - Hitnom isporuka je dostupan bazirajući se na dodatno koštati.
Politika Vracanje
- Ako predmet je oštećen tokom transporta, kontaktirajte nas što je prije moguće.
- Ne, povratak će biti prihvaćene nakon 14 dana predmeta primio. Za nas podeli sve RC vozila i dijelove Rovan i Kralj Motor, koji su potpuno odgovarajući sa HPI Baja. Mi odgovoriti svaku poruku u roku od 24 sata osim vikend i praznike. Ako nemamo pravu dio dionica ćemo napraviti povrat novca. Ako ti treba usluga, kontaktirajte nas, Mi ćemo ponuditi više dostava načina da biraš,Hvala ti - mi Smo jedini brod paket za kupca paypal adresa, Molim potvrdi tvoju adresu prije nego što ste naredili. Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktirati za teško pronaci dijelove, uvek smo tu da ti pomognemo.
- Roba mora da neiskorišteni u svoj prvobitni kutiju i pakovanje kad se vraća prema Alibaba politiku. I mi imamo neke dijelove za RC brodove i marinac motore. Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktirati za teško pronaci dijelove, uvek smo tu da ti pomognemo.

Parametri proizvoda

:
:
Skup
:
Ukršteni Konektori/Žice
:
Automobili
:
:
Sastavio razreda
Tehnički parametre:
Vrijednost 8
:
:
151040
:
BRZINA RC SVIJET
:
Metala zadnji šok toranj

To se sviđa i kupcima