Novi mozaik pun dijamant vez perle dijamant sliku krst šav kvadratnih dijamant postavlja nedovršena Dijamant Mozaik Crkvi
Novo

Novi mozaik pun dijamant vez perle dijamant sliku krst šav kvadratnih dijamant postavlja nedovršena Dijamant Mozaik Crkvi

KM 20.00
KM 25.32

U trgovini.

Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. Molim te, jasno reci nam tvoj kupac je adresa informacije kad trgovinu, mi teško će biti na usluzi, u isto vrijeme, a mi ćemo se u potpunosti poštuje vaš posao tajne, nikad ne radiš ništa šteti interesa tvoje ponašanje.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Stoga, Kina Post paket isporuka vrijeme je maksimalno 50 dana. ne kvalitet problem). Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Kada roba poslao, mi aktivno će pratiti tvoje robe transport države. Transport : Naša roba su iz Kine. Denis treba stan protiv uredno, ne puca. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još je toplo.
[DIY Dijamant sliku mjere Opreza]
1. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Ćemo mark to kao dar ili niže vrijednost robe za tebe je da spasi dio carine.
[Maltene]
1. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Referenca prije operacije korake. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Obično se koristi Kini Post mali paket za tvoj transport, pod normalnim okolnostima, će roba biti dostavljena u 15-30 dana. U retkim slučajevima, to je vjerojatno da odlaganje koja zavisi od vremenskih prilika a proći brzinu od svoje zemlje i roba. Da bi pomogao inventar pritisak, serija smjestili smo je veće od ili jednaka 2 komada. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Isporuka agent : ako si ti strani online prodavaca, možemo pružiti isporuka agenta službe za tebe. Ali ima i drugih slučajeva možda kasniti, na primjer, loše vrijeme kasni dolazak u tvojoj zemlji i poštanski sistem kašnjenja centrala od lokalne pošti i tako dalje. Za nove mušterije, i Mi možemo da iskoristimo Brzo Pošiljku za tvoj transport, obično u roku od 30 dana može biti zadovoljena. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. Ako vaša zemlja i područje, nisu u zemlji slobodnog dostava, možeš kontakt sa nama, bismo će ti pružiti najbolji isporuka metod. Ovo dio tarifa treba da bude platio za tebe . Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza. Tarife : Nakon robe stigao u vašoj zemlji, to može proizvesti određene tarife u nekim zemljama. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Nakon uspješnih isplata, mi ćemo dostaviti robu u 3-5 radnih dana, tvoja roba će obično dolaze u 7 do 50 radnih dana.

Parametri proizvoda

:
20x20x3, 30x30x3, 40x40x3
Okvir:
No
Tip Šablona:
Cvetne
Stil:
Moderna
:
Zhui Zvezda
Obliku:
Tri sliku Kombinacija
:
Smole
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Broj Boja:
1-30

To se sviđa i kupcima