RPT-2K Dva Puta Relej Voki-Toki Ponavljac Kutiju Za Dva Ručnim Radio Baofeng Wouxun Puxing K Luku
Novo

RPT-2K Dva Puta Relej Voki-Toki Ponavljac Kutiju Za Dva Ručnim Radio Baofeng Wouxun Puxing K Luku

KM 27.00
KM 28.48

U trgovini.

B mašina primiti, mašina za emisiju. Kako bi daljinu komunikacije, treba nam ponovilo. Transponder downlink nove (diferencijalna i konvencionalna relej stanica), mašina kao signal za uplink slušalicu, B mašinu, kao signal downlink odašiljač. Relej kutiju za audio okidač mode, kad u upotrebi, kao dobio signal voki-toki u punom volume!
Opseg prijavu :
1. Mali podrumu i zemlju voki-toki signal povezanost
9. U jednom pravcu relej kutiju u procesu koristeći jack ne obrnuto vezu, inače ovaj prtljažnik kutiju neće upaliti.
Konektor
K Luku Za Kenwooda i većina potpuno radio sa istim konektor
Karakteristika
Ponavljac Koristiti Za Voki-Toki Da Poveća Razgovarati Udaljenost 10 km iznad
Dvosmerna komunikacija (dobiti i transfer )
Instalirati
Dva Ručku, Dva Puta Radio povezati sa ponavljac kroz slušalicu uključi, kao pokaži na sliku
Težine
92g
Opis :
Ručnim radio koristi trenutno na tržištu za osnovne koristiti stopa u 400-470 MHz, većina moć 5 W, ovo voki-toki u otvoreni poziv udaljenost može da dopre do 5-8 km, a u gustom urbana, ali samo kratkoj udaljenosti od 1-2 km, ili manje.RPT-2 K Voki-Toki dva wav relej kutiju za Kenwooda BAOFENG Dva Puta Radio Prijemnik Tip Vide 2 Transceivers "uradi sam" Ponavljac Stanicu RPT-2 K Dva Puta Relej Voki-Toki Ponavljac Kutiju Za Dva Ručnim Radio Baofeng Wouxun Puxing Zastone Sa K Luku
Detalje :
Ponavljac Za 2 PCS Ručnim Radio Dva puta Relej
DA
Kabl Dužinu
190 cm u ukupno 2 kablove
Boja
Crna kao po filmu. V-U raskrsnicu relej
8. Šaljem / prima mašine moraju biti spremni na dva različita frekvencijama, frekvenciju je veća od klasičnih odašiljač set slušalica frekvenciji, i visoko / niže, visoko / niske frekvencije razliku od 10 MILIONA, frekvenciju razlika je veći je bolje.
Detalje :
Ponavljac Za 2 PCS Ručnim Radio Dva puta Relej : DA
Kabl Dužina : 190 cm u ukupno 2 kablove
Boja : Crna kao po filmu. Operacija je veoma jednostavno, i ne napajanje je potrebno, da Ti ne treba promijeniti bilo dio radio, Sve što ti treba je samo dva ručnim radio i povezati kablovi da vanjski mikrofon/spk luke (2. Dostigao je relej svrhe. koristiš dva ručnim voki-toki slušalice jack je sastavljena od vrlo praktičan mali relej stanicu kroz relej kutiju. Da postigne bidirectional ostale funkcije.
Stvari treba pažnja
1. Bidirectional nove, mašina za slušalicu, B mašina emisija. Veza između relejne stanice i relejnih postaja
2. Kao što je prijenos odgoditi put je suviše dugo (više od 3 sekunde), konvencionalna jer voki-toki poslati antenu u blizini gepek kutiju preblizu jer prenosi signal smetnje izazvane relej. Relejne postaje signal pokrivenost području signala produženje
3. Pećinu izgradnju
6. Jedinstven multiplexer : dva ručnim kompjuter povezan sa relejne stanice, kao što je bez premca multiplexer, dvije strane trebalo bi biti posebno koristeći dva antenu! Dva antenu treba biti podignuta vertikalno! I između njih dvoje pokušaj da udaljenost! Barem ne manje od 5 metara! (dva voki-toki antenu izbjeći paralelno erekciju!)
2. Pruge spašavanje
7. Moj podzemni
5. Je duplexer : kupovinu odgovarajući frekvenciju / moć duplexer, sa "na joint" dva telefon antenu izlaz terminal respektivno pristajanje na duplexer prenos i primanje kraju, postavi igrača drži sto odgovarajući frekvencijama (frekvenciju bi trebao biti u skladu sa duplexer). U jednom pravcu relej kutiju nove modu (konvencionalna relejne postaje način)! Mašina prima signal, B mašina prijenos signal. Standard poluautomatske imam visoku cijenu, i to može biti komplicirano za postavljanje, tako da je bilo potrebno za jednostavan i jeftin ponovilo. Preporučujem koristeći duplexer, jer duplexer relejne stanice kad antenu nema specijalnih uvjeta! Sve dok visinu je dovoljno. Relej kutiju za audio okidač mode, tako da kad koristiš voki-toki disk u tvoj maksimalna, inače možda se ne pojavljuju da pošaljemo državnom. Veliki aktivnosti i druge prilike hitne koristiti!
Antenu / diplexer instalirao prijave
1. Preporučujem upotrebu "originalni Kenwooda" ili "motorno ulje" brend voki-toki"! Kao rezultat mušterija da koriste domaće non-standardni voki-toki i jer relej kutiju ne radi! Nonself u proizvoda, odgovoran za posljedice od mušterija!
Jedan / dva puta relej kutiju frekvenciju set brzu
1.

Parametri proizvoda

Frekvenciju Domet:
dvostruka bend
Voki-Toki Tip:
ponavljac
Is_Display:
Da
:
Dodatke
:
SD-1
Maksimalni Domet:
1,5 km-3km
:
BAOFENG
:
Dimenzije:
190 cm u ukupno 2 kablove

To se sviđa i kupcima