Lagava Univerzalni Aktivni Olovka, Olovke, Tableta Capacitive Ekran Diraj Olovku Sa 1.45 mm Napojnicu Nib za iPad rast od 12,9 Skething Crtež
Novo

Lagava Univerzalni Aktivni Olovka, Olovke, Tableta Capacitive Ekran Diraj Olovku Sa 1.45 mm Napojnicu Nib za iPad rast od 12,9

KM 64.00
KM 103.17

U trgovini.


1. Univerzalni 99% Dodirni Ekran Uređaji, šta God tableta Pc, Mobilne Telefone, Brend je, svi možete da koristite naš olovka i Ne-kompatibilnosti pitanja, to ne moramo učiniti savez, u Odnosu na Bluetooth capacitive diraj pero će neke razlike u Preciznosti. Moraš da vežbaš pisanom obliku dok se navikneš na to, vas će prepoznati u korist.
2. Elektronska Olovku za beleške na koledžu ... S 1.45 mm Bakra napojnicu, dobar za pisanje ili crtanje, vježbati za neko vrijeme ćeš dobiti kao normalna olovku. Spremnik će ti pomoći da skladište vašu olovku na slučaju ili tkanine džepove, prijenosno.
3. 8-10 sati radnog vremena(Puna naplaćivati), Dovoljno da ga koristiti cijeli dan. I puni sa 3,7 v 140mah litijum bateriju, 1 sat pun naplaćivati vremena. Možete koristiti računalo, powerbank, Adapter da uradim optužba, preporučujemo da koristim 5 V 1 A punjač (NE KORISTE 5 V 2 A Moć).
4. Kompatibilni Aplikacije preporučujemo da Rađam, Papira, Slike, Art Set i tako. Zavisi od tvoje spravama, da izaberemo glatko i pravi, Drugačije Aplikacije, u upotrebi će imati drugačiji efekata, ali smo učinili naše najbolje da optimistička kompatibilnosti od najboljih pisanje, crtež, igara, dirljivo.
5. 30 minuta, 30 minuta moći zaštitu da bude siguran da tvoj Lagava olovku vlasnik dovoljno bateriju. Ovaj članak će ti pomoći da sačuvaš bateriju kada zaboraviš da isključi struju.
Napomena : Univerzalni Lagava Olovke odijelo za i Pad svi modeli, metal savjet je 1.45 mm, ne kao ostale potpuno pera koje su 1.8 mm ni 2.0 mm i ne mogu raditi za i Pad sve.
- Universal za Ploču Pc, Mobilne Telefone, Auto GPS - (Napomena : Nije pogodan za elektromagnetsko ekran opremu)
Lagava olovku mogu biti korištene za dodir instrukcije umjesto prst. Veliki stisak, kao normalna olovku, najbolje je da to preporučio da svako sa artritis ruke. I velike pomoći kad nisi dobio male prste.
NE Bluetooth ili APLIKACIJU, uparili su potrebne. Samo klikni Na/S dugme prije i poslije koristiti.
ovo možeš da koristiš olovka za poruku uzima za školu, ili privlači mnogo kao umjetnik
Materijal : Aluminijske legure
Efektivni udaljenost : 1.6 mm ( Izravnali 1-2 mm )
Nije normalno olovke ćemo iskoristiti svaki dan, to ne može biti učinjeno u trenutku-da-poenta format
Baterija : 0.518 šta je 3,7 v 140mah
Radno vrijeme : 8-10 sati
Pun glavni put : 1 sat ( 5 V 1 A )
Velicina : 147 x 9mm

Parametri proizvoda

Prijavu:
Ostali,PDAs,Tablete
Prijavu Marke:
Univerzalni
Paket:
Da
:
lagava
Dužina:
14.7cm
Prijavu Ekranu:
Capacitive Ekranu
:
:
TTPen-LA838

To se sviđa i kupcima